Trouwen in Wageningen: een fantastische locatie

Op zoek naar de perfecte trouwlocatie die niet alleen romantisch is, maar ook zorgt voor prachtige foto’s? Zoek niet verder, want Wageningen is de plek waar jouw bruiloft werkelijkheid wordt én waar je die Instagram-waardige kiekjes kunt vastleggen.

Wageningen, gelegen te midden van groene landschappen en weelderige natuur, biedt een idyllische achtergrond voor jullie trouwfoto’s. Van pittoreske parken en historische gebouwen tot de uitgestrekte uiterwaarden langs de Rijn. Je hoeft alleen maar met je fotograaf door de straten van Wageningen te wandelen om een scala aan prachtige achtergronden te ontdekken.

De mogelijkheden voor trouwfoto’s zijn eindeloos. Wageningen en omgeving kent mooie plekken om te kunnen trouwen:

  1. Kasteel Doorwerth: gelegen in de nabijheid van Wageningen, biedt Kasteel Doorwerth een sprookjesachtige setting voor jouw trouwdag. Dit oude kasteel, omgeven door prachtige tuinen en een pittoresk landschap is prachtig en romantisch. Van een ceremonie in de historische Ridderzaal tot een feestelijk diner in de elegante balzaal, het een charmante locatie.
  2. Arboretum Belmonte: Als je op zoek bent naar een buitenbruiloft temidden van een groene omgeving, is Arboretum Belmonte de perfecte keuze. Dit schitterende botanische park biedt een scala aan prachtige plekken om elkaar het jawoord te geven, zoals de romantische Rozentuin of onder de majestueuze bomen van het park.
  3. Hotel-Restaurant De Wageningse Berg: dit historische hotel, gelegen op een heuvel met adembenemend uitzicht op de Rijn en de Betuwe. Met diverse stijlvolle zalen, waaronder de sfeervolle Bergzaal, is dit de ideale locatie voor zowel de ceremonie als het diner.

Ben je op zoek naar een fotograaf, neem dan contact op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *