Werkwijze

Een onvergetelijke en onbezorgde dag waar je jaren later nog met plezier op terugkijkt met prachtige foto’s in de hand, dat gaan we er samen van maken. Samen kijken we welke onderdelen jullie vast willen leggen en waar de nadruk op moet liggen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Voorbereiding en aankleden bruid/bruidegom
  • Ceromonie
  • Familieportretten
  • Bruidstaart en aansnijden
  • Felicitaties van familie en vrienden
  • Openingsdans en het feest

Het grootste deel van de dag probeer zo onzichtbaar mogelijk te zijn en alle spontaniteit vast te leggen. Op sommige momenten zal ik wat meer regie moeten nemen voor bijvoorbeeld de portretten, maar dit doen we in overleg, het is jullie dag.

De reportage bevat altijd een ruime hoeveelheid foto’s die zijn nabewerkt, reken op ongeveer ±25-50 foto’s per uur, afhankelijk van hoe jullie dag eruit ziet, het aantal gasten, etc.

Kennismakingsgesprek

Het is belangrijk dat we ons bij elkaar op ons gemak voelen, een ontspannen sfeer straalt meteen uit de foto’s. Even vooraf kennismaken is wel zo prettig, online of op locatie, wat het beste uitkomt. Dan kunnen we gelijk jullie wensen en het dagprogramma doornemen om alles goed op elkaar af te stemmen.

Snel resultaat

Binnen een dag krijgen jullie een aantal foto’s opgestuurd die leuk zijn om te delen, de volledige set met foto’s volgt binnen een week.

Goede voorbereiding…

..is het halve werk. Uiteraard kom ik goed voorbereid naar jullie bruiloft toe en laat ik zo weinig mogelijk aan het toeval over; meerdere camera’s, flitsers, een flinke collectie met lenzen, twee sets kleding en schoenen. The show must go on!

Zo duurzaam mogelijk

Ik werk zo duurzaam als mogelijk is; reizen gebeuren met een kleine elektrische auto die volledig wordt geladen van zonnestroom. Dat geldt ook voor alle stroom die ik verder verbruik. Mijn oude apparatuur krijgt een tweede leven of als dat niet mogelijk is wordt het netjes gerecycled.

Geen gedoe met nabestellen

Jullie krijgen de volledige set met foto’s in de hoogste kwaliteit digitaal opgestuurd. Superhandig voor social media of het nabestellen van foto’s voor familie en vrienden. Kortom, geen gedoe, geen extra kosten.